Saradjujte sa liderima

Politerm je jedan od vodećih proizvođača industrijske plastike više od 30 godina.

Mi smo Politerm, mi izrađujemo .

Zasto baš mi

Svojim radom i trajanjem Politerm drži prvo mesto kao tražen i poštovan partner u svim oblastima u kojima plastika zbog svoje izdržljivosti važi za nezamenjiv i kvalitetan materijal.

Naša misija

Naša misija je da proizvodnjom plastike od sigurnih i postojanih materijala industriji i ugostiteljstvu svim našim klijentima omogućimo laku i jednostavniju primenu. Imamo veliku želju da približimo kvalitet i široku primenu plastike svakoj osobi i svakom poslovanju. Za svakog klijenta možemo obezbediti sigurnost u kvalitetu, kapacitet u proizvodnji, kao i poštovanje rokova i podršku pri odluci, i time se dodatno ponosimo tokom višedecenijske saradnje sa klijentima.

Naša vizija

Želimo da raširimo svest o sve široj primeni plastike sa njenim neverovatnim svojstvima čvrstine, izdržljivosti, lakog oblikovanja, otpornosti na vodu i hemikalije, a ponajviše i ekološkog faktora - mogućnosti recikliranja. Kako je ime - PoliTerm, već preko 30 godina sinonim za kvalitetnu plastiku na teritoriji bivše Jugoslavije sada nam je želja da to isto proširimo na Evropsko tržište.

Ko smo mi

U hali od preko 1000m2 posedujemo najsavremeniju liniju za proizvodnju šipki, PE i PP ploča, koje izrađujemo u debljinama (2-100) mm i formatima (1.500 x 3.000) mm, a po potrebi i duže.

Naše proizvode prilagođavamo potrebama klijenta.
Izuzetno smo ponosni što našu kompaniju danas čini preko 30 zaposlenih, na dve lokacije, koje smatramo svojom porodicom.

Ideja koja nas vodi je da raširimo svest o primeni industrijske plastike koja postaje nezamenjiv materijal i može u primeni zameniti čak i čelik. Šta god da zamislite, a da je od plastike, mi možemo proizvesti za vas.

Upoznajte naš tim

Mi smo porodična kompanija nastala od sna bračnog para Milana i Dragice Mrđenović davne 1989. godine.

Od male proizvodnje do giganta u proizvodnji industrijske plastike uloženo je preko 30 godina rada, truda i želje da svoj proizvodni program i široku primenu plastike približe svakoj ideji i svakom domu.

Danas kompaniju vode njihove ćerke Nikolina Mrđenović i Dušanka Mihajlov sa jednako jakom željom i znanjem da nastave i unaprede san svojih roditelja. Kapacitetom proizvodnje od 10 tona na dan možemo odgovoriti na sve zahteve tržišta što nas čini vodećim proizvođačem plastike u ovom delu Evrope.

Neki od naših klijenata